Retur produse

Returnează cu încredere

Dacă, din orice motiv, ești nemulțumită de achiziția făcută, îți oferim posibilitatea de a returna rochia în termen de 7 zile de la data achiziției. Echipa noastră este aici pentru a te ajuta să obții produsul dorit sau să primești rambursarea, fără complicații. Comunicăm deschis și transparent, iar procesul de returnare este simplu și eficient pentru a-ți oferi încrederea deplină. Completează formularul de mai jos pentru returnarea produsului!

  Politica de retur

  La Missy, ne dorim ca toate achizițiile tale să fie pe deplin satisfăcătoare. În cazul în care un produs nu corespunde așteptărilor tale sau prezintă defecte, politica noastră de retur îți oferă încredere și transparență în privința procesului de returnare.

  Termenul de returnare

  Ai la dispoziție un termen de 7 zile pentru returnarea produselor de la primirea comenzii.

  Starea produsului

  Produsul trebuie să fie returnat în stare intactă, complet și în ambalajul original pentru a putea fi acceptat.

  Procedura de retur

  Pentru a efectua o returnare, te rugăm să ne contactezi și vom furniza toate detaliile necesare. Acest proces include completarea unui formular de returnare și instrucțiuni clare privind expedierea produsului.

  Opțiuni de rambursare sau schimb

  După primirea produsului returnat, vei avea opțiunea de schimbare a produsului.

  Costurile de transport

  În cazul unui retur clientele Missy Fashion vor acoperi costurile de transport.

  Asistență clienți

  Pentru orice întrebări sau asistență în procesul de returnare, te rugăm să ne contactezi folosind informațiile de contact furnizate pe site.

  Politica noastră de retur a fost concepută pentru a-ți oferi o experiență de cumpărături lipsită de griji și pentru a-ți proteja drepturile de consumator. Te încurajăm să consulți întreaga politică de retur pe site-ul nostru pentru a obține toate detaliile. La Missy, ne dorim să fii pe deplin mulțumit de fiecare achiziție pe care o faci.

  Abonează-te pentru a fi primul care află noutățile!