”Câte bordeie, atâtea obiceie.” Așa sună o vorbă din popor. Tradițiile diferă de la o zonă la alta, poate chiar de la un oraș la altul sau de la o familie la alta.

Puține persoane încă mai păstrează obiceiurile de pe vremea bunicilor sau a străbunicilor.

Marea majoritate a tinerei generații preferă să păstreze tradițiile doar în povestirile spuse de părinți sau bunici și să organizeze marele eveniment așa cum și-au imaginat ei dintotdeauna. Perfect corect!

Noi suntem diferiți, deci alegerile noastre trebuie să fie diferite.

Dacă tu decizi să îți organizezi nunta, respectând tradițiile zonei tale, înseamnă că alegerea aceasta te va împlini ca mireasă. Dacă îți dorești ca nunta ta să aibă loc pe o plajă și să fii înconjurată doar de familie, este doar decizia ta și ceilalți trebuie să-ți respecte hotărârea.

Nunta reprezintă un eveniment în cadrul căruia se sărbătorește dragostea, iar tinerii care fac acest pas au tot dreptul să spargă barierele sociale și să se bucure pe deplin de acest moment unic.

Dragi mirese, știm că pentru voi fiecare detaliu este important, cu atât mai mult când vine vorba de rochia de mireasă. Poate ai visat dintotdeauna la o rochie tip prințesă sau tip sirenă sau poate chiar vrei să ieși din anonimat și să alegi o combinație între cele două.

Poți alege o rochie de mireasă tradițională sau să îți creezi o rochie conform personalității tale. Nu îți fie teamă să fii o mireasă “altfel”!

Echipa Missy Fashion îți susține alegerile! Fii o mireasă unică prin rochie și atitudine!

Lasă un comentariu