Oare câte dintre viitoarele și fostele mirese nu au întâmpinat nenumărate greutăți în ceea ce privește organizarea nunții alături de mirele lor?! Dacă nu toate, atunci probabil că un procent de 99%.

De ce nu se implică bărbații atât de mult în organizarea evenimentului pe cât ne-am dori?! Probabil că o să rămână mereu un mister…

De regulă, merg cu tine atunci când vrei să alegeți sala, muzica, fotograful, și cu siguranță că nu vor rata degustarea tortului. Dar cu toate celelalte, cum rămâne?! Invitațiile, aranjamentele florale, marturiile, ideile pentru amenajarea candybar-ului, și așa mai departe, rămân în atribuțiile miresei. Poate că nu ar fi atât de gravă situația dacă nu ar apărea discuțiile, ba că prețurile sunt prea piperate, ba că nu înțelege combinația de culori, ba că nu înțelege de ce este nevoie de candybar și tot așa.

Soluțiile pentru rezolvarea acestor probleme sunt destul de greu de găsit, mai ales dacă nu dorește să se implice personal și găsește tot felul de scuze, și apoi, inevitabil, apar discuțiile în cuplu. Stresul este și așa copleșitor, și dacă nu reușiți să vă înțelegeți și să-și asume și el o parte din responsabilități, atunci va fi, pentru viitoarea mireasă, o situație aproape alarmantă. Cel mai eficient ar fi să îți găsești o prietenă, sau poate pe viitoarea năsa, care să te ajute să iei cele mai bune decizii și chiar dacă viitorul mire nu va fi, pe moment, foarte mulțumit, cu siguranță că va aprecia eforturile tale atunci când va vedea cum s-au legat toate.

Situția ideală este cea în care și el preia o parte din sarcini și decideți de comun acord detaliile evenimentului. Dar cum niciodată nu este totul așa cum ne dorim, luăm noi „fraiele” și ne transformăm în cei mai eficace și mai profesioniști Wedding planners, iar finalul va fi, cu siguranță, unul de poveste. 🙂

Lasă un comentariu