Nu o să încerc să fac ceva “tehnic” din această povestioară, ci o să mă străduiesc să povestesc, într-o manieră cât mai simplă, cum a început afacerea “Missy Fashion”.

Probabil că mulți dintre tinerii din România se gândesc astăzi că le-ar fi mult mai ușor dacă ar avea propria afacere și nu ar mai fi nevoiți să lucreze pentru alții. Astfel și-ar putea face programul după bunul lor plac, ar desfășura o activitate care să le aducă satisfacții profesionale și financiare fără a mai avea stresul clasicului unui loc de muncă.

Este oare într-adevăr chiar atât de simplu să începi de la zero o afacere, să faci un plan, să găsești furnizori și o piață de desfacere cu oarecare ușurință și să începi imediat să faci și profit?!

Din păcate nu este deloc așa și noi, echipa Missy Fashion, ți-o spunem din proprie experiență. Nu ai nevoie numai de idei bune, de oameni care să gândească în aceeași direcție, de capital și de pofta de muncă; ai nevoie de nervi de oțel în încercarea de a-ți clădi o afacere pe cont propriu și de a-ți câștiga un trai decent. Impedimente sunt la tot pasul și de multe ori te întrebi dacă nu cumva ar fi mai bine să renunți și să accepți faptul că ești sortit să lucrezi la patron, după un program prestabilit și să fii remunerat poate mult prea puțin comparativ cu munca prestată. De cele mai multe ori, marile piedici vin din partea statului care, nu numai că nu îți oferă sprijin în “cariera” ta de tânăr antreprenor, dar mai și stă după colț și îți pune voios piedică… Spun asta pentru că dacă nu ai o sumă considerabilă de bani înainte de a demara în acest “univers al I.M.M-urilor”, așa încât să nu fii nevoit să ai și un job în paralel cu desfășurarea activității business-ului tău, și să îți permiți achitarea numeroaselor taxe și impozite… probabil nu vei putea face față nici financiar dar nici fizic și psihic.

Dar hai să nu privim totul atât de pesimist și drastic și să vă povestim puțin despre afacerea “Missy Fashion” care a pornit din dorința unor tineri de a nu mai depinde de alții, de a desfășura o activitate plăcută, din ambiția lor de a lucra pentru ei și nu pentru alții.

Totul a pornit undeva prin 2016 de la niște idei, niște banuți puși deoparte, și desigur, de la niște visuri. Ce a continuat a însemnat multă muncă și ambiție, mult timp dedicat căutării unor furnizori serioși care să ofere calitate și responsabilitate, căutării unei locații care să implice costuri rezonabile pentru bugetul unor tineri, mult timp sacrificat și multă dragoste pentru ceea ce facem.

Știți voi?! Am ajuns la concluzia că nu numai dorința de a face ceva în viață te ajută să reușești, ci este vorba despre o combinație între această dorință, dedicare, ambiție dar și dragostea pentru munca ta!

“Missy Fashion” îndeplinește dorința femeilor de a se simți frumoase, speciale, în cadrul unor evenimente importante din viața lor. Faptul că vedem de fiecare dată fericirea pe chipul unei femei care și-a găsit rochia perfectă, faptul că o viitoare mireasă a găsit, cu ajutorul nostru, rochia la care visa de când era o copilă și citim astfel o bucurie nesfârșită în privirile lor, ne aduce satisfacția supremă.

Probabil faptul că facem cu dedicare aceste lucruri, că ne străduim să avem clienți mulțumiți, care să ne devină prieteni, că vrem să nu aibă niciun dubiu în legătură cu alegerea făcută, faptul că suntem mereu sincere și deschiși… poate că aceste lucruri ne fac munca mai ușoară și aduc succes afacerii noastre.

Anul 2017 ne-a adus un succes neașteptat și am câștigat nenumărate zâmbete, prieteni, mulțumire. Am muncit mult, am sacrificat mult dar ne-am bucurat că satisfacția a fost deplină atât pentru noi cât și pentru noile noastre prietene care ne-au și trimis de fiecare dată poze de la evenimentele la care au purtat rochiile “Missy Fashion“ și au stârnit admirația tuturor. Sunteți cu toții invitați să le citiți mărturiile pe pagina noastră de Facebook și să vedeti bucuria de pe chipurile lor în pozele pe care ni le-au trimis drept mulțumire.

Avem planuri și mai mari! Vrem să strângem și mai multe zâmbete, să ne facem și mai mulți prieteni iar colecțiile acestui an sunt un ajutor de nădejde întrucât modelele și materialele din acest an sunt cu totul WOW și vă invităm bucuroși să le vedeți, să le atingeți și să vă bucurați de ele!

Visul nostru de tineri antreprenori se realizează zi de zi, alături de clientele noastre dragi și ne dorim să continuăm să îndeplinim visuri împreună!

Și visul meu s-a îndeplinit!

Lasă un comentariu